Snabbaste vägen

Till Belgien

Centralt beläget, endast ett stenkast från Centralstationen, hittar du restaurang Belgobaren. Som namnet antyder hämtar vi inspiration från Belgien.

Vår vision är att skapa Norra Europas bästa belgiska mötesplats…inkl. Belgien. Vi som äger och driver Belgobaren är entusiaster och vi själva gillar den belgiska mångfalden i både öl, mat och människor. Det är spännande med ett land som inte är så mycket större än Småland, där man brygger mer än 1 000 olika ölsorter, har tre officiella språk och har ett av världens bästa kök!

Belgisk matkultur

Belgisk matkultur liknar på många sätt det franska köket men hämtar också inspiration från det nederländska köket. Smakerna är mjuka, kryddrika och ofta milda. Belgien har en matkultur som skiftar mellan landet, det finns tre officiella språk i landet (nedeländska, franska och tyska) och skillnaden mellan olika regioner kan vara betydande.

Alltid nära

Belgobaren ligger i anslutning till Freys Hotel, mitt i Stockholms folkliv, och finns här för att rå om dig och ditt sällskap från tidig morgon fram till småtimmarna. Oavsett om du är hotellgäst på Freys, jobbar i närheten eller bara är allmänt nöjeslysten ligger vår restaurang och bar bra till. Vår populära lunch lockar varje dag många gäster, och sommartid njuter man gärna en stund på vår uteservering.

Frukost, lunch och middag

Vi serverar frukost, lunch och middag alla dagar i veckan. Vår välkomnande har en stor del av Belgien i kranarna och desto mer på flaska. Vi har uppåt 300 sorters bra belgisk öl på fat och flaska - allt från lager till trappistöl.

Belgobaren

Bakfickan

Vår systerkrog på Rådmansgatan 67. Här finner du mat och dryck i en avslappnad miljö.

Belgobarens Bakficka ligger i direkt anslutning till Freys Hotel Lilla Rådmannen och servar hotellgäster med frukost och middag. Vi serverar lunch till konfererande grupper och middagar till alla – hotellgäster såväl som utomstående. Vi välkomnar alla till vår sköna bar där vi serverar det bästa från Belgien i ölväg.

Freys Hotels

Boende och konferens

Vår samarbetspartner Freys Hotels har två hotell i city och fantastiska konferenslokaler. De är en stor del av vår historia.

Freys Hotel på Bryggargatan (i anslutning till restaurangen) är ett charmigt, familjeägt hotell med 127 personligt inredda rum. Det fantastiska läget, de varma människorna som jobbar på hotellet och den goda frukosten (som vi står för) för det till ett perfekt boende när du besöker Stockholm.

Freys Hotels har även en mycket bra konferensanläggning med flera rum i olika storlekar. Här kommer man ut ur boxen och kan konferera med moderna hjälpmedel i en miljö som inpirerar.