Kom på en

Ölprovning

Att lära sig mer om det man gillar är en naturlig egenskap. Vi hjälper dig gärna med mer kunskap om ölkultur i våra lärorika ölprovningar.

Du hälsas välkommen till en resa i en värld utav humle, malt och smaksättning som bara belgiska bryggerier kan åstadkomma. Hos oss finner du allt från trappistöl och traditionell belgisk ale till öl med körsbärssmak. Att välja någon av våra ölprovningar kan vara en god hjälp för att hitta just din egen favorit och lära dig mer om den unika ölkultur som sträcker sig tillbaka hundratals år.

Ölplanka

Vår populära ölplanka är en bra start - på den står 5 olika sorters öl och personalen berättar kort om de olika typerna. Läs mer nedan.

 

Ölprovning

För grupper om minst 10 personer erbjuder vi en lärorik och intressant och framförallt rolig inblick i ölkulturen. Vi provar minst 5 sorters öl och berättar om historik, bryggning och smaksättning som skiljer de olika ölen åt. Detta är en grundkurs i öl och passar alla - från den som är lite nyfiken till experten som vill lära sig lite mer.

Provningen tar ca 1,5 timme och schemaläggs i samråd med er.

Priser

10-25 pers - 375:-/person
Fler än 25 pers - 325:-/pers

Kontakta oss för mer info och bokning!

Ölplanka

Med vår ölplanka får du smaka på 5 bra, belgiska öl av olika karaktär. Personalen ger en kort introduktion till brygderna där ni får lära er mer om ölen och dess härkomst.

Ölplankan kan serveras i baren eller vid ert bord.

Totalt 50 cl

129 kr

Mer om

Belgisk Öl

Emellanåt skriver vi om öl och ölkultur i våra sidor "lär dig mer".

Vi skriver om allt från det rätta glaset till nyheter i sortimentet. Titta gärna in och se om där finns något intressant för dig!