Nyhet!

Beställ musslor hem!

Stanna hemma OCH ät våra kravmärkta nykokta musslor! Vi gör det enklare än någonsin att bjuda på nykokta, färska musslor.

Att koka musslor är faktiskt enklare än du tror. Det går fort, är nyttigt och dessutom klimatsmart. Med låg fetthalt, massor av protein och rikligt med järn är musslor den perfekta hälsomaten som dessutom en bra källa till selen och vitamin B12.

Laga musslor hemma med vårt kit!

Nu kan du laga en lyxig musselmiddag enkelt och smidigt, hemma i ditt eget kök med Belgobarens egna, kompletta mussel-kit!

 

Allt detta ingår:

  • 1 kilo färska, kravmärkta musslor från Västkusten
  • Musselmix (stjälkselleri, morot, lök, purjolök, vitlök, timjan)
  • Sås för smaksättning (välj mellan: Classic/ Marineré/Trappistöl & grädde/Parmesan & grädde*)
  • Semifriterade pommes för värmning i ugn
  • Majonnäs till pommes
  • Hackad persilja till garnering
  • Instruktioner för hantering och kokning

(Alla våra såser är laktosfria och rätten innehåller ingen gluten. Kontakta oss vid ytterligare frågor om kostinnehåll).

Öppningserbjudande!

249 kr/kit

Du kan komma och hämta ditt kit eller beställa hemleverans via Amoi. Vill du beställa för avhämtning går det bra att ringa eller maila din beställning. För hemleverans, beställ direkt på Amoi.se så kan du se var de levererar och hur mycket det kommer kosta.

Om du vill hämta din beställning hos oss kan du betala med Swish, kontant eller kort vid upphämtning. För hemleverans, vänligen beställ och betala direkt på amoi.se.

Mer info om hemleverans här nedan...

Smidig hemleverans med Amoi

För hemleverans, beställ direkt på Amoi.se så kan du se var de levererar och hur mycket det kommer kosta. Sök upp oss bland deras anslutna butiker så kan du enkelt klicka hem din beställning på en tid som passar dig. Du kan ange ditt postnummer på deras hemsida för att se om de levererar hem till dig.

Beställning och betalning av musselkiten för hemleverans sker direkt via amoi.se.