Jobba på

Belgobaren

Söker du ett spännande, utmanande och omväxlande arbete kan Belgobaren vara något för dig. Just nu söker vi en kökschef.

Serveringspersonal

Belgobaren är en restaurang belägen mitt i Stockholm city. Vi har ett belgisktinspirerat koncept med fler än 300 olika sorters öl. Vi serverar främst Musslor med Pommes som är en av paradrätterna i Belgien.

Vi erbjuder frukost, lunch och middag samt har ett tight samarbete med Freys Hotell där vi hjälper till att servera deras konferensgäster. Vi jobbar med en hög strandad på service och sätter gästen i fokus. Vi har även en bakficka belägen på Rådmansgatan 67.

Vi söker en morgonpigg och glad person som har ett öga för detaljer. Du bör vara flexibel och kunna jobba vardagar som helger. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att servera, plocka disk, fylla på frukostbuffén och samarbeta med övrig personal. Men det viktigaste av allt är att se till att våra gäster trivs, får bra service.

Du behöver vara stresstålig, flexibel och noggrann då vi har mycket att göra.

Att kunna ta egna initiativ och vara lösningsorienterad är något vi värdesätter högt. Vi är ett arbetslag och gör många olika saker under arbetspasset vilket betyder att du bör kunna arbeta på alla olika poster.

För att jobba hos oss måste du behärska svenska och engelska i tal. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom liknande arbete eller annat servisyrke.

Är du rätt person för oss finns stora utvecklingsmöjligheter.

Skicka din ansökan till jobb@belgobaren.se