Belgobarens

Beer Party

Vi på Belgobaren har glädjen att bjuda in er till en minimässa med våra utvalda leverantörer och lokala bryggerier som vi samarbetar med.

Provsmaka massor av unik öl och hör bryggarna själva berätta om sitt hantverk denna eftermiddag och kväll. Vi håller till på Freys Hotells innergård och förutom alla öl att provsmaka bjuds det på det snacks och ost från Fine Deli. Självklart finns alkoholfria alternativ bland brygderna.

17 juni 2022

13.00-22.00

FREYS HOTEL´S INNERGÅRD

250 kr inkl. 5 provsmak

I biljettpriset ingår 5 st ölbiljetter som byts mot provsmak av öl. På plats kan man köpa fler ölprovningsbiljetter till en kostnad av 100 kr för 5 st biljetter.

Snacks och ostar

Vi kommer även få besök av Fine Deli som har med sig ostar att avnjuta i kombination till drycken och även köpa med hem. Allt detta plus fler nyheter och överraskningar kommer meddelas när vi närmar oss!

Välkomna!

Besök av bryggerier

Vi välkomnar representanter från två svenska mikrobryggeriet - träffa bland annat Wasa Bryggeri, Nacka bryggeri och representanter från öldistributörer.

Leverantörers hemligheter

Leverantörerna har lovat ta med sig specialare såsom små utgåvor, säsongsöl och udda varieteter.

Ost och tilltugg

Vi bjuder på tilltugg och får dessutom besök av Fine Deli som har med sig ostar att avnjuta i kombination till drycken (kan även köpas hem!).

Förboka din plats

Utrymmet på innergården är begränsat och vi kan därför inte garantera att det finns plats för alla. Men du kan redan nu boka en biljett som ger dig garanterat tillträde! Dessutom får du en gåva av oss när du hämtar upp biljetterna.

Ange namn och e-post nedan så bokar vi plats åt dig och ditt sällskap. Biljetterna kan hämtas i baren från och med 15 juni och då får du även din gåva. Åldersgräns 20 år.

Behöver du

Bra boende?

Kolla in erbjudandet från Freys Hotel, som erbjuder ett boende med guldkant, bland annat ett VIP-paket med belgisk mörk öl och tryfflar på rummet.